Tuesday 25 September 2007

Μια χαρούμενη blogger

Το Χάνι της Γραβιάς (πάντα επίκαιρο)


A, σήμερα νοιώθω πολύ χαρούμενη. Ζω σε μια υπέροχη χώρα, τη μοναδική στην Ευρώπη που έχει Υπουργείο Παιδείας και Θρησκεύματος. Δεν έκανα λάθος, ποιων θρησκευμάτων? Του μόνου αλάθητου, του Ορθοδόξου Θρησκεύματος. Έχετε δει άλλο ναό από χριστιανικό στη χώρα που έχει Υπουργείο Θρησκευμάτων? Κάτι καθολικοί ναοί ξεφύγαν, αλλιώς θα είχαμε μόνο ορθόδοξους, κατάσχημους ναούς που βγάζουν άδειες με πατρόν από τη ναοδομία.
Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί ο Υπουργός Παιδείας κλπ πρώτος αυτός διδάσκει την αλήθεια. Και το βιβλίο που ήταν στο τυπογραφείο αλλά το τυπογραφείο μια δεν είχε χαρτί, μια είχε δουλειά, ε, έχασε το βιβλίο τη σειρά του και δεν τυπώνεται.
Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί ζω σε μια υπέροχη χώρα όπου οι δάσκαλοι δεν ξέρουν ιστορία και έτσι μέχρι να μάθουν από όποιο βιβλίο τους δώσει το υπουργείο, δεν διδάσκουν ιστορία, καθότι δεν υπάρχουν άλλες πηγές να βρουν στοιχεία και να διδάξουν.
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί χάρηκε και ο Αρχιεπίσκοπος που το σατανικό βιβλίο αποσύρθηκε.
Σήμερα έχω και μια απορία, ποιος θα πληρώσει τους συγγραφείς που πληρώθηκαν για κάτι που δεν μας αρέσει αλλά αυτοί δούλεψαν και πρέπει να πληρωθούν. Μήπως αυτούς ή τους νέους συγγραφείς θα τους πληρώσει η εκκλησία?
Πριν μέρες είχα κι άλλη χαρά αλλά δεν σας την είχα πεί. Είχα χαρεί που είχα μάθει ότι ο κυβερνήτης μας είχε φυλαχτό.

Σήμερα αναρωτιέμαι, σε ποια εποχή ζούμε? Μπορεί να απαντήσει κανείς?

12 comments:

Suspect said...

επρεπε να διδασκουμε τον συνωστισμο.

Aurora* said...

Όχι Suspect. Αλλά ακούσαμε ότι διορθώθηκε και ήταν στο τυπογραφείο. Κανείς δεν είδε τη νέα μορφή. Και μας κορόιδεψαν αντί να πούνε από την πρώτη μέρα οι ειδικοί αν είναι κατάλλλο ή όχι. Δεν μπήκα στην ουσία αλλά στις μεθοδεύσεις. Την ουσία την αφήνω στους ειδικούς, σε κάθε τομέα.

Anonymous said...

''Σήμερα αναρωτιέμαι, σε ποια εποχή ζούμε?''
Στην εποχή που έτσι και πεις οτι γυρίζει δεν θα σε ρίξουν στη πυρά, αλλά θα σου την πέσει ο Άδωνις και οι άγαμοι με τα μαύρα και δεν θα βρίσκεις κανάλι να σταθείς.

Pico said...

Aurora...για να είναι, κατά τη γνώμη μου, ολοκληρωμένη η τοποθέτηση και το "εθνική" δίπλα στην παιδεία είναι εξίσου λανθασμένο μαζί με το "Θρήσκευμα".

Aurora* said...

Pico, Από χρόνια το λέω Παιδείας και πες πες πίστεψα ότι το είχαν καταργήσει. Συμφωνώ ότι η παιδεία είναι μία και όχι εθνική και αντεθνική. Και μας λείπει που να πάρει, ως λαου εννοω.

Aurora* said...

Κουκε, σιγα, δεν είναι και όλοι άγαμοι, οι άλλοι με τα μαύρα και τα ακριβά κοσμήματα είναι άγαμοι.

μελονικος said...

Στη χώρα που οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είναι ωρομίσθιοι και για να μπουν στις αίθουσες χωρίς άγχος να διδάξουν γίνονται μεσήλικες.
Εκεί που διορίζονται παπάδες και όχι δάσκαλοι και γιατροί. Τη χώρα με τους 00 και βάλε μητροπολίτες με μισθούς στρατηγών και κρατικές κούρσες. Τη χώρ5α που ανθεί φαιδρά η πορτοκαλέα.

takis said...

Μες τη τρελλή χαρά σε βρίσκω!..
Ελλάδα 2007 ..σαν να λέμε 1827..

ΥΓ Εβαλα και εγω ενα σχετικό ποστ για το βιβλίο ...εχουμε εθνοπατριώτες και στην αριστερά (βλ. ΚΚΕ) που έχουν αγριέψει λίγο (κατά του βιβλίου) και αυτοί...
ας ειναι καλά το φυλαχτό !...

So_Far said...

Πέρασα να πω μια καλημέρα. Πολύ ωραίο το ποστ.
Αφού λύσαμε το θέμα του βιβλίου της Ιστορίας της Στ' Δημ. πιάσαμε της Γ' Γυμνασίου.

Aurora* said...

Νίκο, φοβάμαι πολύ ότι δεν ανθεί μόνο η φαιδρά πορτοκαλαία αλλά είναι η γενέτηρα της φαιδρότητας. Είδες, μου έφυγε η χαρά κι αρχίσανε να με ζώνουνε τα μαύρα φίδια.

Aurora* said...

Τάκη, πάντως απόψε στην υπέροχη συναυλία στο Ηρώδειο, ο Μίκης τραγούδησε "και δόξα τω λαώ". Το θεώρησα λαμπρή στιγμή των τελευταίων χρόνων, ειδικά που δίπλα του καθόταν ο τέως πολιτισμού (ε, ρε ερμε πολιτισμέ σε τι χέρια είχες πέσει).

Aurora* said...

S0_far και την δική μου καλημέρα, 24 ώρες αργότερα!! Α, ούσα εκτός έδρας δεν πήρα χαμπάρι ότι ανεβήκαμε τάξη. Αντε τους βρε, και στο Πανεπιστήμιο, λίγα δεινά έχει, να το αποτελειώσουμε.